Sessie ‘Praktijkgericht onderzoek doe je niet alleen’

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Ook bij praktijkgericht onderzoek is het van belang om gemeente, bewoners, marktpartijen, maatschappelijke organisaties en hogescholen samen te laten werken. Op die manier kan er namelijk kruisbestuiving plaatsvinden tussen onderzoek, advies, beleid, onderwijs en praktijk. Maar hoe verbind je deze partijen aan elkaar? Hoe werk je er mee samen? En wat is de rol daarbij van een hogeschool? Deze en andere vragen worden behandeld tijdens een digitale sessie op het SIA-congres. Voor iedereen die meer wilt weten over doorbrekend onderzoek, contextrijk onderwijs en transdisciplinair leren.

Datum
Donderdag 19 november 2020 (11.50 – 12.35 uur)

Sprekers
Gert-Joost Peek is lector Gebiedsontwikkeling en Transitiemanagement (Hogeschool Rotterdam) en voorzitter van het bottom-up participatieplatform I’MBINCK in Den Haag.

Robert Duiveman is associate lector Urban Governance (Haagse Hogeschool) waar hij onder andere projectleider is van het RAAK-publiek onderzoek naar Stadslabs in vier steden in Nederland.

Locatie
Deze sessie vindt plaats tijdens het digitale SIA-congres ‘Praktijkgericht onderzoek gaat door!’ en is onderdeel van ‘Parallelle sessies ronde 1’.

Aanmelden
Deelname is gratis. Om deel te kunnen nemen dient u zich aan te melden via de website van Regieorgaan SIA.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s